Welcome to the Spectrum Community

Get answers, share solutions, help your community.

Start here

Missing premium stations (resolved 2/6/2018)

mcsquirrelmcsquirrel Posts: 1
edited August 21 in Watch TV 2018 Archive Feb 02, 2018

I have been missing premium stations from the spectrum app for two days.  Spectrum says they are working on it as of yesterday.  When is this going to be resolved?

Comments

  • serenamc04serenamc04 Posts: 5
    Feb 01, 2018

    The premium movie channels are no longer listed in my app guide. So now I can't watch them in the app. What is the reason for this?

  • SweetdeeSweetdee Posts: 1
    Feb 01, 2018
    I'm having the same issue. They work on the cable box but not the app. It has to be an app problem because they don't show up on any of my devices. I called them but they were no help. Said to check back tomorrow if they still aren't back on.
  • FreelandFreeland Posts: 1
    Feb 02, 2018

    Having Same Issue.  Have deleted app reinstalled it.  Signed out of it and back on.  Rebooted modem.  All the standard troubleshooting.  still not there.  It has to be something on there side.

  • McmahstMcmahst Posts: 1
    Feb 02, 2018

    Me too on my iPad since yesterday. I tried to do the modem reset and the delete and read app but still no premium channels using my in home Spectrum modem. Sounds like this might be a systematic problem.

  • ItsmealsoItsmealso Posts: 4
    Feb 02, 2018

    Same here.

  • DWcindayDWcinday Posts: 7
    Feb 02, 2018

    Same here.  Just confirmed engineering issue and they are working on restoring.  Unknown when things will be corrected.

  • ItsmealsoItsmealso Posts: 4
    Feb 03, 2018

    Same here since yesterday.

     

     

  • BurchjBurchj Posts: 2
    Feb 03, 2018

    Yeap, just got off the phone with them as well and there are multiple outages - all streaming on premium channels is experiencing an issue and the my account functionality is also down- they are related issues with no ETA on recovery as of 7:30 pm.

  • PhorinePhorine Posts: 1
    Feb 03, 2018

    I wish I could run my business this way.   No idea of the problem, no idea on a solution, and no ETA on resolution.   Welcome to Spectrum.

  • BrianBrian Posts: 40
    Feb 03, 2018
    remember to complain and get a partial refund I'm going to since we pay more for this than any other bill.
  • BrianBrian Posts: 40
    Feb 03, 2018
    I tried all devices Roku tv's Ipads android none have any of the paid channels now
  • TvJoeTvJoe Posts: 3
    Feb 03, 2018

    I signed up for the Spectrum TV streaming service around 24 hours ago. I chose to add a premium package including  HBO and Showtime, among others. 

     

    Right after I signed up yesterday, HBO and Showtime were visible in the menu. However, the only premium channels I can see in the menu at this time are seven StarzEncore channels. There are no HBO or Showtime channels showing in the menu. 

     

    I should note that otherwise, the service seems to be working properly on both my Windows laptop and my iPhone, both connecting to TW Cable/Spectrum internet via my home wi-fi.

     

    Now that I have found this forum, and skimmed over the numerous posts by other subscribers about problems, it's pretty clear to me that Spectrum TV  is "not ready for prime time."

     

  • tvenutvenu Posts: 2
    Feb 03, 2018

    i too have this problem as i been with Spectrum a month now and i used to see the premium channels in the TV app but 2 days ago its gone.

     

    let me know if you found a solution

  • tvenutvenu Posts: 2
    Feb 03, 2018

    same here glad its not just me, its systemwide

  • encabledencabled Posts: 1
    Feb 03, 2018

    I am having the same issue on multiple platforms. I used the Chat service to report the problem. The customer service rep mentioned that there is an issue on the "server" that they are working on. No resolution as of yet.

     

  • cisco780cisco780 Posts: 1
    Feb 03, 2018

    Same here, I've already contacted them twice about those missing channels and I got the same response about having issues that they are working on. It's been around 3 days for me now, I think.

  • ItsmealsoItsmealso Posts: 4
    Feb 04, 2018

    Day three here.

  • superhubesuperhube Posts: 4
    Feb 04, 2018

    Same problem with me too. Any kind of response would be nice instead of leaving us out in the dark but miss a payment and I guarantee you get a response!

  • superhubesuperhube Posts: 4
    Feb 04, 2018

    Same here

  • dunger1dunger1 Posts: 1
    Feb 06, 2018

    Day4 or 5 and still not working.

This discussion has been closed.