**NEW** Advanced Search Options


We recently added advanced search options to make it easier to locate posts on the community.
More information can be found at Advanced Search Options

Welcome to the Community!


If you are looking for something specific, please use the search bar to check if someone else has asked or answered the same question before posting a new question. Check out our Community Instructions for other FAQ's.

Webmail loads but does not populate from cloud

epagsepags Posts: 4 ✭✭
in Email Jul 18, 2021

I have several computers and suddenly one will load my webmail.spectrum.net account but then does not download the saved and current content. A Dell laptop computer, of the, same model does download and populate. Both have identical Microsoft windows 10 updates.

A Dell desktop, a different brand desktop and a Dell laptop (different model) have not problems with spectrum on the road.

What am I missing? I ran a SFC and DISM scan on it and there were not issues. I tried resetting Microsoft Edge to defaults and that did not solve the problem.

Comments

  • James_MJames_M Posts: 2,900 ADMIN
    Jul 19, 2021

    Hi and welcome!

    When you see the issue, are you at home on your home network or traveling?

  • epagsepags Posts: 4 ✭✭
    Jul 19, 2021

    At home on home network. As stated in original post, two windows 10 computers (one is the same model) as welll as android tablets properly load Spectrum.

  • James_MJames_M Posts: 2,900 ADMIN
    Jul 19, 2021

    Have you tried using a different browser as well as clearing the browsing history and cache?

  • epagsepags Posts: 4 ✭✭
    Jul 19, 2021

    Yes, I tried google chrome. Tried the icognito and the in private settings for Chrome and for Edge. As I stated in the original post I did the 'settings'/'reset settings'. Did not work. Again, why is it working on one computer and not the other (same model/same windows 10 updates)?

  • James_MJames_M Posts: 2,900 ADMIN
    Jul 19, 2021

    If you can access webmail on one device, then that confirms that webmail is working correctly. It sounds as if there is likely a setting on the device preventing access. I would suggest contacting support for the device that is not able to access webmail to determine what settings are different.

  • epagsepags Posts: 4 ✭✭
    Jul 19, 2021

    I have had the same thought however Dell charges $99 to try to fix a software issue. My original post is an attempt to avoid that option.

  • James_MJames_M Posts: 2,900 ADMIN
    Jul 19, 2021

    We can certainly leave this discussion open, in case another member has another suggestion. You may want to also include details about the device, including the model number, since that may be helpful to others.

Sign In or Register to comment.