Before posting a new question, please check out our Internet / WiFi and Spectrum TV App troubleshooting pages for common issues, as well as useful information to include in your post.

Advanced Search Options


We have advanced search options to make it easier to locate posts, questions and answers on this community.
More information can be found at Advanced Search Options
If you are looking for something specific, please check if someone else has already asked or answered the same question.
You are currently viewing the Spectrum Community Archives
This content may be outdated or inaccurate
All posts are closed and commenting has been disabled

If you have a question or comment, please start a new post (registration is required)

Leave the Archive

Frequently Asked Questions


(Quick links to the current most searched topics)
How can I pause and rewind live TV using the Spectrum TV app?
Spectrum TV App Supported Devices

do you want to continue watching spectrum app pops up every 30 seconds

Beckybun83Beckybun83 Posts: 3 Spectator
edited August 10 in Spectrum Archives: 2020 - Present Sep 10, 2020

For weeks now the spectrum app asks me if I want to continue watching literally every 30 seconds. I've tried Uninstalling and reinstalling, restarting the internet and wireless routers, turning off the bandwidth saver, checking for app updates, and doing a factory reset on the roku TV. Nothing is working. Every other app on the TV is working correctly. What else can I do?

Best Answer

Replies

  • James_MJames_M Posts: 3,792 ADMIN
    Sep 10, 2020

    Have you tried restarting the modem?

  • Beckybun83Beckybun83 Posts: 3 Spectator
    Sep 10, 2020

    Yes, I unplugged the modem for a few minutes and then plugged it back in.

  • James_MJames_M Posts: 3,792 ADMIN
    Sep 10, 2020

    Thanks. What is the model of the Roku TV and which channel does this occur on?

  • Beckybun83Beckybun83 Posts: 3 Spectator
    Sep 11, 2020

    Roku tv 8517X, onn model 100005842

    It seems to happen on every channel. Even while I'm changing channels or scrolling through the guide to pick a channel it will pop up.

  • James_MJames_M Posts: 3,792 ADMIN
    Sep 11, 2020

    This sounds like this may be an internet connection or interference issue. Can you try connecting the Roku TV directly to the modem with an Ethernet cable and test again. Do you have access to the same channels on the set top box?

This discussion has been closed.