Advanced Search Options


We have advanced search options to make it easier to locate posts, questions and answers on this community.
More information can be found at Advanced Search Options
If you are looking for something specific, please check if someone else has already asked or answered the same question.
Before posting a new question, please check out our Internet / WiFi and Spectrum TV App troubleshooting pages for common issues, as well as useful information to include in your post.

V8.8 cannot connect over WiFi IGE-9000

MtfujiMtfuji Posts: 2 ✭✭
edited October 2020 in Spectrum TV for Apple & Apple TV Oct 02, 2020

Had this issue on 8.7 , I upgraded to latest version wen I launch the app it errors out unable to complete request. IPad Pro 12.9 iOS 14.0.1, iPhone 11 Pro iOS 14.0.1. I am on m Spectrum WiFi and cannot connect. Same issue happens with My Spectrum app, I also cannot sigh in to Spectrum.net login never returns. Continue to be unable to use app

Tagged:

Best Answer

Replies

  • Julia_RJulia_R Posts: 4,665 ✭✭✭✭
    Oct 02, 2020


    Good morning @Mtfuji Welcome the the Spectrum Community!


    When you say login never returns, are you seeing a blank screen or does it go to that IGE-9000?

    Are you able to use your login at Spectrum.net on other devices or are you getting a loop-back or error?


    Julia_R

  • MtfujiMtfuji Posts: 2 ✭✭
    Oct 02, 2020

    In the spectrum TV app it returns the IGE-9000 error. In the my spectrum app it never return just see spinning in progress. I tried other devices and direct connected PC via Ethernet cable to router and spectrum.net login does not finish just have spinning wheel

  • Julia_RJulia_R Posts: 4,665 ✭✭✭✭
    Oct 02, 2020


    I have private messaged you. The issue you are having sounds like a username issue. We will be able to look into that with you once we have gotten some more information from you.


    Julia_R

  • Community_HelpCommunity_Help Posts: 13 MOD
    Oct 15, 2020

    The issue turned out to be a modem authentication issue and was resolved by rebooting the modem and router.

Sign In or Register to comment.